Sanna töntig-fjortis.

Hittade bilder på mig från när jag tyckte att jag var skitcool och min högsta dröm var att vara fjortis. Minns att jag älskade att bli kallad det och kollade på fjortisvideos för och se hur dom ser ut.

Tur att mina mål i livet ändrats lite sen dess.








Tja jag är en nolifer så jag kör ett test som jag hittade på min gamla blogg.

( ) lyssnar på Sofijah
( ) har ca. 5 parfymer
( ) läser julia
( ) läser frida
(x) kramar dina vänner när ni träffas på skolan
(X) har kramat en tjej
(x) har pussat en tjej
(x) har kramat en kille
(X) har pussat en kille
(x) har varit hemma hos en kille
(x) har en NÄRA vän
(x) har haft det är så synd att du är så söt på mobilen.
(x) sminkar dig varje dag
(x) kan sova borta
(x) har sovit borta mer än 10 gr
(X) har blivit kallad fjortis
(x) kan ha mer än 1 vän
( ) brukar lägga på ett H efter ett ord, tex. duh,jah..osv..
(x) brukar skrika hahah
(x) dricker energi dryck
( ) skriver typ "hejj bby" på msn
(x) gör <3 i sms eller på msn
(x) gillar rosa
( ) är blond
(x) har kallats dumblondin
(x) har kallats bitch




1-3 nörd
4-8 geek
8-14 normal
14-19 wannabee fjortis
20-25 fffffjooortis


Alltså sist jag körde fick jag 21 och då blev jag glad, nu orkara jag inte ens kolla.

FJOORTIIS TEST


 


 


 


1 - 15 ; Du är kille.
16-29 : kill tjej
30 - 44; vanlig tjej
45-58 ; påväg till fjortis
59 - 73 ; fjortis & bitch.
74 - 94 ; OMG STÖRSTA FJORTIS BITCHEN EVER

Tjejer som ser detta måste fylla i

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x]Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har /haft rosa på ditt rum.
totalt. 6

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 6

DU ÄLSKAR:
[x] Skor.
[x] Färgen rosa.
[x] Shopping.
[x] Dekorationer.
[x] Speglar.
[ ] Skolan.
[x] Delfiner.
[x] Disneyfilmer.
[x] Ljus.
[x] Blommor.
[x] Mjukisdjur.
totalt. 10

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[x] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK
[ ] Top Gun
[x] JC
[x] BIK BOK
[x] kappahl
[x] CUBUS
[x] sisters
totalt. 11

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cute
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt
: 5

DU LÄSER:
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] Julia
totalt: 1

DU HAR SETT DESSA FILMER
:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ]Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Notting hill
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ]John Tucker Must Die.
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt. 2

DU BRUKAR KOLLA PÅ:

[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
[ ] idol
[ ] Let's dance
totalt. 4

totalt. - 49 , påväg till fjortis. Snarare ifrån haha 

lässsssssss

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.
Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor.
När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är Johns sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.
Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.
Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.
Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.
Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.
De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.
Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.
Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?
Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.
Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.
Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.
Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.
Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.
De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.
Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.
Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?
Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.
Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.
Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.
Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.
Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.
De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.
Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.
Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?

Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.
Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.
Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.


Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.
1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.
Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig. Stoppa våldet!

When you're up in life, your friends get to know who you are. But when you're down in life, you get to know who your friends are.

Godmorgon folket !

Nu skulle ju jag egentligen haft en vanligt skoldag idag men så är det ju inte.
Så nu väntar jag på att klockan ska bli kvart över 11 så jag kan börja knalla bort mot Elins place.

Sen är vi är klara där taggar jag antagligen till Nettan och mobbar henne eller något, hon är lite sjuk så hon kan därför inte klå ner mig.

Bloggar mer ikväll.

Puss!




Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma


Life is too short to worry about what others think about you, have fun and give them something to talk about.

Hejhej

Vart sjuk idag, fick migrän imorgse och flimmret höll i sig hela dagen så har inte kunnat blogga !
Men iaf nu sitter jag vid datorn och typ försöker ringa Elin men hon svara inte ?

Sen imorgon blire inte skolan för ska göra en annan sak men brudarna.
Och på fredag är vi lediga så då ska jag och Nettan till nya stallet med Edie och rida.

A var väl allt för tillfället.
Puss!




Fuck all the times that you thought you meant more to someone than you actually did


I will love you foreve. I didn't wrote teh "R" because that would be end of forever.

Tja bloggish, tbx igen .

Skoln idag flöt på som alla andra dagar, tråkiga lektioner och äcklig mat.
Förutom att jag fick flipp på Elliot så hände inte ens ngt speciellt.

Efter skolan så taggade jag och Jonna till donken och satt där 20 min, sen kom Jonnas buss så vi gick skilda vägar.

Sen efter det så åkte jag hem, käkade och kollade på tv och nu sitter jag vid atorn.

Borde egentligen plugga franska för har tydligen omprov på Onsdag, fuck that hatar franska fattar ingenting.

Men a imorgon blire väl att träffa någon kompis, skulle behöva träffa Eric ör att snacka ut om allt, men får se.
Eller så pluggar jag franska helt enkelt.

A hörs sen.
Puss !



Dagens köp.

Skulle egentligen köpt rosa skit te Riff men de blev aldrig av, beställde dehär istället !








Går omkull, som så måna gånger förr.

Hej bloggen.

Har ingen lust att blogga pga personliga skäl.

Återkommer senare, venne när.

Puss.


man är inte en stark människa för att man aldrig faller. man är en stark människa om man faller men sen reser sig upp igen.

Godmorgon, eller a har vart vaken ett tag men endå !

Har precis ducha och käkat och ska föna mitt hår och sminka mig nu.

Sen vid 8 taggar jag mot skolan , booooring.

A det var väl allt?
Puss




let me se you body go like a maraca

Hej.

Dagen var rätt okej idag.

Förutom att jag förlorade den ja älskar mest så var allt awesome !

I skolan flöt det på bra sen skulle jag träffat Eric men han fick utegångsförbud så jag taggade te Beccas träning istället och ollade på, var rätt tråkigt så jag somnade hihi :$

Sen åkte jag hem och nu sitter jag hemma, messar och lyssnar på musik.

Imorgon blire skolan, sportsday där så slutar 11 och sen ska jag väl träffa ngt men venne vem..
Hoppas på Gurra :$

Men nu ska jag käka ägg höhö så vi hörs imorgon !
Puss.






Vi faller så fort vi resor oss upp

Abooow tjatja bloggishen !

Ledsen för seg uppdate men har vart i stallet !

Där var det röj, eller de va rätt segt i början o mocka o allt men sen när Eddie , Eva och Dessie kom blev det röj !

Dom är riktigt jävla roliga så vi garava hela tiden och typ stod och dansa ?

Men sen red iaf jag och Nettan ut, galopperade i skogen o fyfan vad härligt det var, hästarna bjöd framåt utan att bli för pigga och allt var bara bra.

Sen när vi kom tbx te stallet så fixa vi mat osv och sen käkade vi värdens godaste sallad, och kladdkaka.

Sn åkte med Eddie och kollade på ett stall, och då hade vi fekke i bilden.
Sen slogs jag och Eddie lite, slutade med att han lyfte mig upponer och snurra runt hehe..

Sen efter de så taggade vi hem och nu sitter jag hemma och har precis fixat naglarna, tyvärr blev dom väääldigt korta men a sånt händer.

Bloggar mer ikväll elle imorgon bitti !

Puss.

BILDBRIST !



Som gjorde rätt men av dåliga skäl

Tjabba !

Orkar inte blogga, bloggar om allt ikväll !

Puss.



@ dåligt uppdate så kör test !

VEM

Vem är i rummet med dig? mamma & syrran
Vem fick du senaste sms av? Fredrik
Vem tänker du på nu? Gurra :$
Vem pratade du senast i telefon med? Syrran
Vems hus var du senast i? Sveas
Vem önskar du var med dig nu? Eric, finns så mycket jag vill säga..
Vem är din favoritsläkting? alla

VAR

Var är din mobiltelefon? köket och laddar.
Var handlar du mest? bikbok, hm
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Fick den av pappa
Var åkte du senast bil? stallet


VAD

Vad åt du senast? Pannkakor
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Gråa
Vad är den närmaste saken som är blå? nyckelband

Vad har du på fötterna? Inget
Vad är din favorit färg? Rosa ?
Vilken film såg du senast? Nån random på Tv
Vad hör du just nu? bror daniel - shoreline

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Jaaaadå!
Hånglat på en bio? Haha…ja 
Hånglat i skogen? aaa
Tyckt att din kusin är het? fyfan nej
Sovit naken? aa :$
Kört över hastighetengränsen? Nä, men mamma 
Målat om ditt rum? aaa
Dansat framför en spegel? OFTA!
Fått hicka? hela tiden 
Dumpat någon? Mja…
Stulit pengar från en kompis? Knappast
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? Med Elin Ja
Smugit ur ditt hus? aaa
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja……..
Hånglat med en främling? aa
Älskar eller saknar någon nu? Älskar alla mina vänner, men typ Gurra på det sättet. Saknar Isabel !

 

 


Hade glömt !


Dag2. din bästa vän



Dag3. någon som är speciell


Dag4. någon du älskar


Dag5. något du gillar att göra


Dom kommer kliva på dig, dom kommer kliva på dig igen.

Tjenare !

Även idag har dagen rullat på utan ngra speciella fel !

Började med svenska i skolan, där läste vi bara. Sen hade vi franskaprov, gick åt helvete för mig så ska göra det på måndag istället. Sen på So:n hade vi prov om religoner, gick as bra för mig faktiskt !

Sen efter det så hade vi lunch, pannkakor som var fett gott :$
Sen hade vi typ vanliga ämnen kommer inte ihåg vilka. Sen när skolan slutade så skulle jag hem te Gurra men sen dissa han mig så då åkte jag till Linde med Antonia och Hanna som tidsfördriv sen taggade jag hem till Svea och var där typ 35 min ?

Sen taggade jag , Denise och Svea till Globen och kolade runt lite och sen åkte jag hem.
Och nu är jag hemma och käkar rädisor som är min nya drog typ.

Har precis tränat med Saga i 35 min och ska börja göra det varannan dag och springa med Nettan varannan, äntligen ska jag bli smal !

Sen imorgon blire stallet med Nettan, jobba på banan med volter osv.

Men nu känner jag att det blir lite långt här så ska nog avsluta. Puss !

Har inga bilder eftersom jag inte kan fota med luren så ni får en gammal !



när vi låtsas på riktigt

Tjaaaaaa !

Dagen har varit helt okej !

Skolan flöt på som vanligt sen tagga jag te Nettan me Moa o Noelle men dom tagga efter ett tag och jag och Nettan kollade tv..

A det var typ min dag sen nu kom jag precis hem och sitter som vanligt och lyssnar på musik..

Men a har inte ett skit att blogga om, hörs senare eller imorgon !
Puss !



If you want to be loved for who you are, you need to be yourself.

Tja trög uppdate, kommer nog vara det ett tag framöver för jag orkar nte blogga just nu !

Men iaf, dagen har varit helt okej.
Hade klassråd, svenska och engelska sen taggade jag vid 2 för jag skulle te läkaren så jag missade No:n..

Hos läkaren så klämde dom typ sönder mitt ben sen så sa dom att jag måste röntga så det ska vi göra ngn dag sen får vi typ veta vad som är felet.

Sen åkte jag hem och nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och chattar ska typ göra pannkakor också !

Sen imorgon äre vanlig dag sen på kvällen ska jag väl träffa ngn kompis elle va me Gurra a får se.

Men nu blev jag hungrig. Puss

Ni får ngra blandade bilder från dagarna bara !








För en lång lång tid

Tjaaaaaaaaaa sexy :$

Kom precis hem från Nettan, gick upp genom ösregn så var helt genomblöt och äcklig !

Men iaf först var vi ju i stallet, gick riktigt bra red båda hästarna och dom lyssnade jättefin, gick snyggt osv..

Sen tagga vi te Ica och handlade , åkte hem te Nettan och käkade.

Sen var jag där ett tag sen tagga jag upp och nu sitter jag och messar me älskling, Chattar me Becca och fryser ihjäl !

Hörs imorgon !
puss.



När de dunkade mitt huvud i stengolvet Kändes det bara riktigt på nåt sätt

Godmorgon folket !

Vet att uppdateringen inte alls ligger på topp men jag hinner inte blogga hela tiden just nu !

Idag blire iaf stallet, vid halv 10 ska jag traska ner t Nettan så sjussar Fatima oss.
Blir träning på volten tror jag, träna på att inte gå in i mitten efter 1 varv galopp osv..

Just nu sitter jag och drogar musik och knaprar halstaletter, min hals e döööd.

A bloggar ikväll tror jag, Puss !



Vad ni tycker ? det skiter jag i.


Dag sak

Dag1. sommar bild
Dag2. din bästa vän
Dag3. någon som är speciell
Dag4. någon du älskar
Dag5. något du gillar att göra
Dag6. en speciell dag
Dag7. något du hatar
Dag8. en piss dag
Dag9. ett minne för livet
Dag10. en person du aldrig vill släppa
Dag11. någon du saknar
Dag12. ditt husdjur
Dag13. en vinter bild



Dag 1- sommarbild


du gjorde min sommar..

Håkan Hellström <3

Fyfaaan vad grym han var, helt otroligt !

Jag och Malin stog typ läängst fram några låtar sen gick vi typ längst bak, vi blev mosade..

Det var 22.000 st där igår.

Sen efter slagga jag hos Nettan och har är jag nu.

Orkar nt blogga. Puss



Jag hoppas, jag drömmer att marken du går, på går sönder.


@ larsens hus

Tjabbatjenahallå !

Sitter här med Larsen hemma hos henne o myser, har precis käka nudlar o ostbollar , fett gott !

Sen idag har skolan vart nice typ regn hela dagen o lätta saker på lektionerna.
Sen åkte jag och Larsen te henne o a resten vet ni.

Bloggar när jag komer hem sen runt 8.
Puss !








pappa betalar

Ska köpas till mig och älsklingen !

Tyglar "Logic"
Rosa tyglar - 199 :-


grimma - 89 :-


shabrak - 229 :-


pannband - 70 :-


ridbyxor



sen massa mer ja inte orkar ta fram !

Put a condom on your heart, cause he's about to fuck your feelings.

Tja bloggen !

Dagen har varit tråkig, eller a skolan var rätt okej med sovmorgon och allt.

Men sen efter skolan så taggade jag bara hem t mamma och hämta pengar sen åkte jag till pappa, så har inte gjort ngt speciellt idag, men sånna dagar kan också vara sköna.

Sen imorgon vet jag inte vad jag gör träffar antagligen ngn kompis.

Sen på Freda äre ju Håkan på grönaaaaaan läääääängtar, skulle ju gått me Alice men a hon dissa mig för några andra, så ska gå me Malin, sen möta Nettan o Co är.

Men har inget att skriva om så a puss !





Älskar dig

äre lungt om jag kallar dig baby ?

Woop woop jag är txb, orkar inte gå igenom veckan så börjar ba idag.


Men a dagen har varit chill.

Försov mig och missade första lektionen, sen rullade resten av dagen på bra.

Får sluta tidigare på fredag för jag va me på No:n för jag och Malin skulle te blocks sen efter skolan.

Men iaf först så åkte vi te Fredrik o slängde skräp o sen skulle vi te Gurra men han va nt hemma.

Sen hitta vi en kundvagn i ett dike så jag drog Malin runt hela Mariehäll o te Blocks me den.

Sen inne på blocks så typ kolla vi runt, sen va vi inne på xxl o kolla hästsaker och satt i ett tält, riktigt trevligt.
Sen runt 6 taggade vi hem, så a nu sitter jag hemma och chillar, chattar me Gurra o typ drogar musik.

Bloggar mer ikväll, puss !





RSS 2.0